Wat biedt Overzeilen

Ervaren bemanning, die helpt waar nodig op verzoek, zodat uw tocht of vakantie plaats kan vinden zoals en wanneer u als eigenaar dat van plan bent. 

 

Overzeilen levert bemanning voor een dag, weekeinde, week of een langere periode.

 

Voorbeeld 1 : Het is goed mogelijk om de door u ingehuurde bemanning een dag mee te laten varen op weg van of naar uw Winterstalling.

Voorbeeld 2: Uw bemanning stapt op in een zeehaven , samen met uw overige bemanning steekt u over naar Engeland. Uw overzeilen bemanning stapt af en neemt de ferry of het vliegtuig terug. U geniet van uw vakantie. Aan het einde van de vakantie stapt uw Overzeilen bemanning in Engeland weer aan boord, en u vaart zelfverzekerd terug naar Nederland.

Voorbeeld3: U brengt de boot samen met een of meerdere bemanningsleden van Overzeilen naar Bretagne, waar uw bemanning afstapt, en uw gezin of partner aan boord komt. De bemanning neemt de auto mee terug naar huis. Twee weken staat uw bemanning en de auto weer in Bretagne. En stappen uw reisgenoten in de auto terug naar huis, terwijl u met uw verse bemanning de boot terug naar de thuishaven vaart.

Alle bemanning die u via Overzeilen inhuurt is redelijk tot zeer ervaren in de kombuis. Indien gewenst, verzorgd uw bemanning de maaltijden aan boord en zorgt voor het inslaan van eten en drinken voor de reis.

 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Er zijn vele mogelijkheden denkbaar. Neem contact met ons op, en vertel ons uw plannen. Wij kijken graag met u mee naar de diverse mogelijkheden.


Log out of this account

Leave a Reply